Forlængersektioner til alle.

Email Udskriv PDF

Alle Rosen stativer kan monteres med forlængersektioner.

Der bliver flere og flere større både på 35-45 fod og for at kunne tilbyde et bådstativ der passer til disse store både er der udviklet forlængersektioner så basis bådstativerne kan forlænges.

Alle Rosen stativer kan monteres med forlængersektioner.

Der bliver flere og flere større både på 35-45 fod og for at kunne tilbyde et bådstativ der passer til disse store både er der udviklet forlængersektioner så basis bådstativerne kan forlænges.Enten kun med en enkelt sektion eller med en i hver ende af basisstativet. Det er faktisk muligt at koble yderligere forlængersektioner på, hvis der er tale om en særlig lang båd.

Rosen har valgt denne metode for at kunne tilbyde en løsning til de større både, baseret på de gennemprøvede komponenter fra Rosen bådstativet.

Sidegevinsten er at Rosen også kan tilbyde sine eksisterende kunder muligheden for at kunne udbygge det stativ de allerede har, hvis de skifter til en større båd. Eller hvis der skal udføres arbejde på skroget, så der er brug for at sænke en understøtning på et eksisterende stativ.

Belastningen på stativet er den samme som på båden så ved at anvende forlængersektioner opnås, at der er flere end de sædvanlige 2 støtter på hver side af båden. Derved nedsættes belastningen på den enkelte støtte og dermed på båden. Med en forlængersektion fås 3 støtteben på hver side og med 2 forlængersektioner 4 på hver side.

Jeanneau 45

45 fod båd i Rosen bådstativ.

Basisstativ 355x300 med forlængersektion i begge ender, støtteben 150 cm.

Forlængerstativet er 168 cm langt og opbygget af de samme profiler som basisstativet.

Der anvendes de samme komponenter som i basisstativet og der er 5 bredder at vælge mellem og 7 støttebenslængder.

 

I mange tilfælde vil det være en fordel at anvende forskellige benlængder for at få en god tilpasning til båden.

 

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere om vore forlængersektioner.

 
Oversigt: Forside